Professionele communicatie met uw werkplaats klant

Meer vertrouwen, efficiënter werken en beter contact met uw klant.

Meer vertrouwen, efficiënter werken en beter contact met uw klant.

Vertrouwen is het sleutelwoord geworden als het gaat om reparatie van een auto. Ook uw klant is steeds beter geïnformeerd en kritischer over repartie en onderhoud. Hierdoor is het belangrijker dan ooit dat u toegevoegde waarde laat zien en het vertrouwen van uw klant wint. Met Werkplaatstool.nl adviseert u uw klant en kan uw klant het uiteindelijke factuur bedrag zelf bepalen.

Efficiënt werken

Uw monteur maakt foto’s en bepaalt de prioriteit van de uit te voeren werkzaamheden. Uw receptie omschrijft de reparatie en maakt een prijscalculatie. Uw klant ziet in één oogopslag wat nodig is en welke keuze hij/zij kan maken.

Makkelijk in gebruik

Werkplaatstool is te gebruiken met een mobiele telefoon of tablet met wifi toegang. Uw investering in hardware is dus beperkt.

vergroot de verkoop kans

Door de foto’s te versterken met een goede bondige tekst, merkt u dat het klantvertrouwen toeneemt en er ook eerder akkoord wordt gegeven voor reparatie of herstel.

Meer duidelijkheid naar klanten

Doordat de klanten beeld hebben bij de uitleg snappen ze dit direct en is alles duidelijk!

Makkelijk op mobiel en tablet

Elk mobiel apparaat met een werkende internet of wifi verbinding is geschikt voor gebruik van Werkplaatstool.nl Er zijn dus geen extra investeringen noodzakelijk en u kunt zo aan de slag!

Geen onduidelijkheid

Doordat de klant zijn of haar eigen reparatiebedrag bepaald, zijn er achteraf geen discussies meer.

Makkelijk contact

Geef vooraf duidelijk aan dat de klant benaderd wordt via zijn email en zo zijn reparatie akkoord kan geven.

Snellere betalingen

Uw klant weet bij akkoord direct het factuurbedrag. Een duidelijke factuur en omschrijving met foto’s van de werkzaamheden leidt aantoonbaar tot een beter betaalgedrag.

Bekijk de video

Neem contact op

Bent u overtuigd of heeft u nog vragen? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!
Lorem Ipsum Dollor Sit Ammet consectetur dim Elit